Afbeelding
Foto:

Elistha deelnemer

aan Grote Clubactie

ELST - Leden van GV Elistha zijn op zaterdag 16 september gestart met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ze gaan langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

GV Elistha is net zoals bijna zesduizend andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost drie euro, waarvan liefst tachtig procent direct naar de club gaat. "Dit jaar hopen wij met de opbrengst nieuwe materialen te kunnen kopen die voor de vele verschillende disciplines die wij aanbieden gebruikt gaan worden. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!"

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van 100.000 euro. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Dé manier om de inkomsten voor de vereniging te vergroten is door het verkopen van Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt vijftig reguliere loten en is. Voor de koper zelf is het Superlot ook interessant: hij ontvangt vijftig reguliere loten waarmee hij zijn winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot.

GV Elistha is de eerste koper van een Superlot: Mechanical Field Support bv. Heteren zeer dankbaar!