Afbeelding
Foto:

Elster Ponyclub blij met Park Lingezegen

ELST - Op zondag 24 september, zon hoog aan de hemel, heeft een 25-tal ruitertjes van de Elster Ponyclub een fanatische dag gehad in Park Lingezegen.

Vanaf 11.00 uur vertrokken de ruiters gedeeltelijk in de huifkar en de andere helft op de pony’s richting Park Lingezegen. Degene die op dat moment op de pony’s zaten, gingen vanaf de picknicktafel nabij landerij De Park over de ruiterpaden een fijne buitenrit maken. De achtergebleven groep uit de huifkar verzorgde de trekpony’s en deze werden in de aanwezige paddock geplaatst om even lekker uit te rusten en te grazen. Ondertussen werd er gepicknickt aan de daarvoor bestemde tafel. Hierna konden de kinderen zich vermaken op de kinderboerderij met een speeltuin, moestuin en bijenkas. Toen de vetrokken ruiters in de verte weer zichtbaar werden, ging de tweede groep kinderen zich klaar maken om ook te genieten van de buitenrit. Rond half drie zijn zij weer richting huiswaarts gegaan, richting manege De Hoeven aan de Hollanderbroeksestraat. Hier werden de pony’s keurig verzorgd en mochten lekker uitrusten en gaan grazen in de wei.

"Geweldige dag in Park Lingezegen, wij zullen zekere vaker gebruik gaan maken van de geweldige picknicktafel en ruiterpaden."