Afbeelding
Foto:

Wie komt mee sporten voor het goeie doel?

BEMMEL/NIJMEGEN - Vanuit het Wellnesshuis Nijmegen en Sven's fit elements organiseren wij een mega bootcamp! Op zaterdag 2 december nodigen wij iedereen die van sporten houdt uit om samen met een buddy(sport partner) mee te komen sporten op de Limosvelden in Nijmegen. We hebben een heel mooi programma voor verschillende niveaus waar we met zijn alle op een sportieve manier zo veel mogelijk geld binnen willen halen voor 'Het Vergeten kind'.

Het programma zal onder andere bestaan uit een mega bootcamp, inclusief diverse circuitjes. We zullen jullie verwennen met gezonde en sportieve lekkernij en herstel voeding. En je kunt samen met je buddy mee strijden voor mooie prijzen tijdens de buddy wedstrijd! Kortom een ochtend lekker sportief aan de gang! Als je geen buddy hebt, geen probleem, laat het ons weten wanneer je opgeeft dan regelen wij een buddy.

De bootcamp is 2 december en start om 9.30 uur; het eind is om 13.00 uur. De bootcamp is bij Limosvelden in Nijmegen; het verzamelen is aan Postweg 50, bij het Wellnesshuis, In Nijmegen.

"De bijdrage is vijftien euro per persoon. Dit bedrag is geheel voor het goeie doel! Opgeven en/of vragen: Annegien@fontfreide.nl of via Facebook: 024Fit, en dan kun je je aanmelden op het evenement van 2 december!

Omdat wij dol zijn op sporten en op kinderen. Hopen wij met een zo groot mogelijke groep sportievelingen in actie te komen voor dit vergeten kind! Wij dagen jullie die ochtend uit om jezelf uit te dagen en lekker mee te komen sporten. Dus graag tot zaterdag 2 december."