Afbeelding
Foto:

Geslaagd najaarsconcert

DRIEL - Afgelopen zondag vond het openluchtconcert plaats van Concordia Driel samen met Sint-Jan uit Wanroij. En het was genieten in alle opzichten!

Met een strak blauwe hemel en de heerlijke warme zonnestralen van de herfstzon lag de muziek nog beter in de oren. Het toegestroomde publiek werd getrakteerd op de muzikale hoogtepunten van beide verenigingen onder leiding van Willem van der Laar. Met de klanken van het nummer Souvenir de Florence waande iedereen zich echt in Italiaanse sferen. Tot slot was de beurt aan de slagwerkgroep van Sint-Jan. Zie lieten horen dat ook binnen de slagwerkmuziek de moderne muziek zijn intrede heeft gemaakt. Er werd onder ander een nummer gespeeld van Bløf, Mens, en de Hall of Fame van The Script. Een mooie afsluiting van een mooie muzikale samenwerking.

Concordia bedankt iedereen die is komen luisteren, Sint-Jan uit Wanroij en de R.K. kerk in Driel voor hun gastvrijheid bij deze zeer geslaagde middag. Op zaterdagavond 25 november staat det volgende concert samen met fanfare Sint-Willibrordus in Herveld.