Afbeelding
Foto:

Geslaagd Fun4kids

HETEREN - De negende speelweek georganiseerd door de stichting Fun4Kids was ook dit jaar weer een groot succes. Er waren dit jaar bijna 200 weekkaarten verkocht en per dag nog eens 40 tot 90 dagkaarten.

Topdag was zoals ieder jaar de donderdag. Dit is de beauty dag, waarbij de kinderen helemaal mooi gemaakt worden om 'professioneel' gefotografeerd te worden. De haren worden gedaan, de nagels gelakt en de meisjes worden in een leuk jurkje gestoken en de jongens krijgen een stoer jack aan. Bij dit alles is natuurlijk ook Jean van Leeuwen van de partij om prachtige airbrush-tattoos te zetten, die de kinderen maar wat graag op de foto willen laten zien.

Op dinsdag was Mad science (zie foto) aanwezig om samen met de kinderen putty te maken. Iedereen kwam hier aan de beurt en voor even waren de kinderen wetenschapper. In menig huishouden zal de putty nog wel ergens liggen. Het hutten bouwen, koken en bakken, springkussens, paardrijden (met dank aan de manege), knutselen enzovoort en natuurlijk het mooie weer hebben bijgedragen aan deze mooie week. Waarbij we de vrijwilligers niet mogen vergeten, want zonder deze mensen kunnen wij het niet organiseren.

We willen wel loon en grondverzetbedrijf Gerritsen uit Heteren apart benoemen. Zij zorgen er de laatste jaren voor dat het opruimen van de hutten (600 tot 700 pallets en kilo’s spijkers) snel verloopt. Na samen met de gemeente op vrijdag de laatste rommel opgeruimd te hebben, was het terrein om 10.00 uur opgeruimd.

Al met al een geslaagde week zonder grote ongelukken en op naar het tienjarig jubileum.