Afbeelding
Foto:

Herinneringsmedaille voor zwemmers ZVO

ELST - Sanne Teunissen en Sem Teunissen van de Zwemvereniging Overbetuwe (ZVO) hebben beiden een medaille gekregen, omdat zij afgelopen seizoen alle afstanden in het KNZB lange afstandscircuit hebben gezwommen. Het was voor het tweede seizoen dat deze herinneringsmedaille aan de deelnemers werd uitgereikt.

Het KNZB Lange Afstand Circuit is in het leven geroepen om het oefenen en zwemmen van langere afstanden in de breedte te stimuleren. Voor verenigingen is het de manier om op eenvoudige wijze veel zwemmers de langere afstanden te laten oefenen.

Sanne Teunissen is in de categorie Meisjes junioren15 uitgekomen op de 400 meter vrije slag, op de 800 meter vrije slag en tweemaal op de 200 meter wisselslag. Sem Teunissen kwam in de categorie Jongens minioren 3 uit op de 200 meter vrije slag en op de 400 meter vrije slag. Daarnaast kwam hij uit op de 200 meter wisselslag.

Deelnemers die een volledig klassement hebben gezwommen krijgen van de KNZB een herinneringsmedaille. Een volledig klassement betekent dat alle vastgestelde nummers gezwommen zijn en als zodanig terug te vinden zijn in de uitslagen. Sanne en Sem mochten daarom bij het begin van het nieuwe zwemseizoen hun welverdiende herinneringsmedaille in ontvangst nemen.