Afbeelding
Foto:

Het 'Schrijfcafé' van

Forte Fit voor senioren

ELST - Ontdek hoe leuk schrijven kan zijn en kom eens naar het Schrijfcafé om gelijkgestemden te ontmoeten. "Het is beslist geen cursus waarbij je gewezen wordt op taal en/of stijlfouten. Die bestaan bij ons niet!"

Het gaat om de intentie van wat is opgeschreven en wat het bij jezelf en anderen oproept. Alle bijeenkomsten staan op zichzelf. Centraal staat de ontmoeting met andere 55+ers (vrouwen én mannen) die van schrijven houden en ervaringen willen uitwisselen. Ervaring in het schrijven is niet echt (of zelfs echt niet!) nodig, maar de wil om ‘iets’ met taal te gaan doen wel.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan nodigen wij je graag uit om het te komen proberen. Op vrijdag 20 oktober wordt, in samenwerking met de bibliotheek, een kennismakingsochtend georganiseerd. De start is vrijdag 3 november en duurt vijftien vrijdagochtenden (1e en 3e vrijdag van de maand) van 10:00 – 12:00 uur in bibliotheek Elst, Europaplein 1, Elst. De kosten bedragen 45 euro hele seizoen. Informatie staat op www.fortefit.nl of via Jan Zwier 06 80095122 te verkrijgen. Aanmelden kan bij Lene Schetters, Lene.schetters@upcmail.nl of 0481 372072.