Afbeelding
Foto:

Korting op alle raamdecoratie in oktober bij Harry Mattijssen

BEMMEL - Nu het najaar officieel van start is gegaan, trekken we weer met z'n allen naar binnen. Daarom staat komende maand in het teken van 'thuiskomen bij Mattijssen'.

"Tijdens de Oktober Woonmaand hebben we dan ook een leuke actie! Twintig procent korting op alle gordijnstoffen en raamdecoratie en dat de hele maand oktober 2017! Kom dus snel bij ons langs en maak van jouw huis een thuis."

Harry Mattijssen, Dorpsstraat 22, Bemmel; 0481 464214; www.mattijssen.com.

Topvrijwilliger of vrijwilligersgroep gezocht voor ontvangst van Het Toonbeeld

OVERBETUWE - Tijdens de nieuwjaarsontmoeting van de gemeente reikt Burgemeester Toon van Asseldonk Het Toonbeeld uit. Een jaarlijks terugkerende vrijwilligersprijs, waarmee de gemeente Overbetuwe een vrijwilliger of een vrijwilligersgroep in het zonnetje zet als blijk van waardering al het gedane vrijwilligerswerk.

Vorig jaar ontvingen Jouke Fridsma en Bert van Putten als belangrijke schakels van #Heterensocial het beeld uit de handen van burgemeester Toon Van Asseldonk.

Wie draagt u voor?
Wist u dat iedereen iemand kan voordragen voor deze blijk van waardering? Dus kent u iemand met het hart op de juiste plaats die een onderscheiding verdient voor zijn of haar initiatieven, betrokkenheid, of tomeloze inzet binnen het vrijwilligerswerk? Aarzel dan niet en draag deze persoon of groep voor. Uit alle inzendingen kiest de jury één vrijwilliger of vrijwilligersgroep die tijdens de nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur dit unieke beeld ontvangt.

Op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/overbetuwe onder kopje Het Toonbeeld staat een formulier voor u klaar dat het u gemakkelijk maakt om iemand voor te dragen. Medio november zal de selectie plaatsvinden.