Afbeelding
Foto:

De Boerderijwinkel in Ochten

is open

OCHTEN - Betuwse appeltjes, karnemelk uit Hemmen en kalfsvlees uit Ochten. Het zijn typische producten die sinds half september verkrijgbaar zijn bij de Verschzaak in Ochten. De boerderijwinkel is sinds 13 september geopend.

De winkel is gevestigd op de locatie waar tot een jaar geleden boer Stam gevestigd was. De winkel is gerenoveerd en twee jonge ondernemers runnen momenteel de karakteristieke winkel. In de winkel kan de klant terecht voor groente, fruit, aardappelen, zuivel, vlees en kaas. De groente en fruit ligt onder een ochtenddouw zodat de producten beter vers blijven en de vitamines beter in het product blijven zitten.

In de boerderijwinkel ziet de klant pas écht wat de Betuwe allemaal te bieden heeft. Het assortiment varieert van het bekende appelsapje tot aan de lokale bitterbal. Het doel van de Verschzaak is ook om de consument meer lokale producten te laten consumeren.

De Verschzaak is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag is de winkel geopend vanaf 09:00 tot 17:00 uur.

De Verschzaak, Cuneraweg 6 in Ochten.