Herfstfair Ochten

OCHTEN - Op zaterdag 7 oktober houdt het Dorpshuis in Ochten een leuke herfstfair.

Alles onder één dak, dus bij regen lekker droog en gezellig binnen.Vanaf 10.00 tot 16.00 uur staan er liefst veertig uiteenlopende kramen waaronder kleding, decoratie, snuisterijen, kunstvoorwerpen en lekker eten. De toegang is gratis. Er is gelegenheid tot parkeren op het Dr. van Drielplein, op de Nieuwe Dam (tegenover de kerk) en in de Bagijnestraat.

Theatervoorstelling De mantel van liefde en zorg

BETUWE - Het Netwerk Palliatieve zorg Rivierengebied bestaat 20 jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseert het netwerk op woensdag 11 oktober de theatervoorstelling 'De mantel van liefde en zorg' door Kees van der Zwaard.

De voorstelling wordt van 19.30 – 21.00 uur gehouden in Vrijthof, Burgemeester Meslaan 49 in Tiel. Iedereen is welkom! De toegang is gratis. Aanmelden kan tot 4 oktober (zie: www.netwerkpalliatievezorg.nl/rivierengebied, pagina 'Hulpverleners' en dan de pagina 'Scholingen').

Voorafgaand aan de voorstelling kan men een rondleiding krijgen door het Hospice in Tiel. Het Hospice is onderdeel van Vrijthof. Aanmelden per mail: npzrivierengebied@szr.nl.