Afbeelding
Foto:

‘Op maat’ bij de Scouting Zetten Band

ZETTEN - De Scouting Zetten Band is na de zomervakantie weer met volle kracht gestart met repetities en optredens. De komende maanden staan er zeker weer drie of zelfs vier optredens op de agenda.

Naast de optredens is de band zich al aan het voorbereiden voor het volgende concours. Tijdens het afgelopen concours is de band gepromoveerd van de derde naar de tweede divisie (de op één na hoogste!). Dit hebben zij dan ook met een overheerlijke barbecue gevierd voordat de muzikanten op vakantie gingen.

Elke muzikant is bij de Scouting Zetten Band uniek. Door de arrangementen op de persoonlijke vaardigheden van de muzikant te schrijven is de muziek ‘op maat’. Hierdoor is er meer dan voldoende spanning, de juiste uitdaging en blijft het voor iedereen leuk en bovenal super gezellig. Door regelmatig met de muzikanten in gesprek te gaan wordt er voordurend gezocht naar de allerbeste partijen en de leukste muziekstukken. Een speciale commissie, bestaande instructeurs en diverse leden, zorgt ervoor dat de gekozen muziek op niveau, aansprekend en bovenal heel gaaf is.

"Vind jij het net zoals ons ook heel spannend, uitdagend en gezellig om samen muziek te maken dan nodigen we je graag uit om eens vrijblijvend te komen kijken op de repetitie. We repeteren op woensdagavond vanaf 18:00 uur tot 20:45 uur in diverse groepen waarin elk niveau apart aandacht krijgt. Adres: Piersonstraat 21 in Zetten. Binnenkort starten we met onze ‘vrije inloopweken’. Let op onze berichten." Meer informatie staat op www.scoutingzettenband.nl.