Afbeelding
Foto:

Maak kennis met seniorentennis

ELST - Voor alle senioren dames of heren van 50 tot 70 jaar die kennis willen maken met tennis. Er wordt bij De Helster les gegeven door Thea ten Bosch (gediplomeerd tennislerares).

Vanaf maandag 18 september start een vijfweekse tennisperiode. Er worden twee ochtenden in een week les gegeven om de beginselen te leren of voor gevorderden die zich verder willen ontwikkelen. De volgende weken les zijn op 25 september en 2 en 9 en 16 oktober. Op de laatste trainingsles wordt er afsluitend een onderlinge deelnemers toernooi georganiseerd.

"U kunt zelf kiezen voor twee ochtenduren op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag morgen. U krijgt per morgen één uur tennisles in een groep van maximaal acht personen. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te kletsen onder een genot van een kopje koffie.

De kosten zijn 90,00 euro voor tien lessen. Per les 9,00 euro. Materialen zijn aanwezig. Zelf zorgen voor gym of tennisschoenen met een glad profiel en een trainingspak of makkelijk zittende kleding. Inschrijven kan via deze link: www.etvdehelster.nl/clubfit."