Ouderensociëteit Driel weer van start

DRIEL - De vakanties zijn weer voorbij en dan gaan we denken, wat zullen we gaan doen de aankomend dagen, weken, maanden...

"Helaas hebben wij in juni afscheid moeten nemen van ons bestuurslid Marinus Eijkhout. Hij was voor de ouderen sociƫteit het gezicht en we verliezen in hem een zeer gewaardeerd lid. Maar zoals hij altijd zei, de show must go on. Daarom gaan wij ook weer een nieuwe start maken."

Voor de mensen die gepensioneerd zijn of door andere omstandigheden niet meer werkzaam zijn, is er vanaf donderdag middag 7 september gelegenheid om in zalencentrum De Oldenburg vanaf 14.00 uur een kaartje te leggen, te biljarten, creatief bezig te zijn of om gezellig met elkaar te praten, en af en toe een leuke bingo bij te wonen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie/thee en een drankje.

Het bestuur van de ouderensociƫteit hoopt iedereen die middag welkom te mogen heten. Ook gaat het dit jaar door weer activiteiten plannen om een ieder gezellig bezig te houden. Zij denken aan Sinterklaas, kerst en carnaval."