Chakra's verkennen in Kesteren

KESTEREN - In het najaar wordt een cursus kennis maken met chakra's georganiseerd.

Chakra's zijn energiecentra in het lichaam. Elk chakra is een energiewiel, dat het emotionele, mentale en spirituele welzijn aanstuurt. Hoe beter de doorstroming van een chakra, hoe beter een mens in zijn vel zit en hoe krachtiger diens zelfgenezend vermogen is. In de cursus ligt het accent op de zeven belangrijkste chakrapunten. Tijdens de cursus wordt via intuïtieve waarneming de kwaliteiten en de blokkades die in de betreffende chakra opgeslagen liggen nader onderzocht. Hierdoor wordt de doorstroming geactiveerd en ontstaat er meer ontspanning.

Er zijn acht bijeenkomsten van twee uur. Per bijeenkomst staat een chakra centraal. Alle oefeningen zijn afgestemd op dit chakra. Er wordt gewerkt met lichaamsgerichte oefeningen, visualisaties, intuïtief waarnemen, kleuren & schrijven en ontspanningsoefeningen.

Erica van Riet, lichaamsgericht en energetisch psychotherapeute, uit Kesteren is de cursusleidster. De cursusdata zijn woensdag 13 en 27 september, 11 en 25 oktober, 1, 8, 22 en 29 november. De avonden vinden plaats in het Kruisgebouw in Kesteren van 19.30 tot 21.30 uur. Opgave en inlichtingen bij de kruisvereniging Kesteren Lenie van den Berg, 0488 482284 of Erica van Riet, info @ericavanriet.nl of 06 23224525.