Dameskledingbeurs Lienden

LIENDEN - Donderdagavond 21 september is de dameskledingbeurs in Lienden. De beurs wordt gehouden in het verenigingsgebouw De Open Deur van 19.00 tot 20.30 uur!

Op de beurs zal dameskleding, schoenen en accessoires zoals sjaals en kettingen verkocht worden. "Als uzelf kleding wilt verkopen kunt u uw najaars/ winterkleding donderdagochtend inleveren van 09.30 – 11.00 uur. Graag voorzien van uw verkoopnummer, maat en prijs, op schilderstape, aan de buitenkant van de kleding. Het verkoopnummer kunt u vooraf telefonisch of via de mail verkrijgen bij: Inge Engelbracht (0344 607042) of Esther Verspuij (0344 604101) en per mail: dameskledingbeurs@hotmail.com. Het ophalen van de kleding en het afrekenen is op vrijdagmorgen 22 september tussen 11.15 – 11.45 uur.

De opbrengst van de dameskledingbeurs is opnieuw voor stichting Wells of Joy in Malawi. Deze stichting verleent medische zorg in dorpen en op medische posten. Voor dit werk is ook materiaal nodig. Denk aan medicijnen, flesvoeding enzovoort. Daarnaast probeert het team tijdens het werk ook iets van het Evangelie mee te geven. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een stukje lezen uit de Bijbel na een huisbezoek of een Bijbelstudie tijdens een training over medicijnen. Stichting Wells of Joy is volledig afhankelijk van giften.