Yvonne Teurlincx overhandigt de t-shirts aan Wim Arends in aanwezigheid van Hans de Zwart en Gerrit Louter (rechts).

Foto: Henk Bolt
Yvonne Teurlincx overhandigt de t-shirts aan Wim Arends in aanwezigheid van Hans de Zwart en Gerrit Louter (rechts). Foto: Henk Bolt Foto:

Repaircafé Neder-Betuwe start

NEDER-BETUWE - Repair Café Neder-Betuwe is een initiatief van een aantal enthousiaste inwoners van de gemeente Neder-Betuwe die het belangrijk vinden om kleine huishoudelijke apparaten te repareren in plaats van weg te gooien en maar weer nieuwe te kopen.

Duurzaamheid is een belangrijke drijfveer voor Repair Café Neder-Betuwe en bovendien is het een aantrekkelijk alternatief voor mensen met een smalle beurs. De technisch onderlegde vrijwilligers zetten zich daarom graag in om zoveel mogelijk te repareren. En behoudens eventuele onderdelen, is de dienstverlening gratis. Iedereen kan er terecht. Om het initiatief te ondersteunen en de herkenbaarheid te vergroten heeft Yvonne Teurlincx van Rabobank West Betuwe de vrijwilligers t-shirts aangeboden met daarop het logo van Repair Café. De formele aftrap van het initiatief vindt plaats op woensdag 6 september in De Notenbalk in Opheusden, waarbij wethouder Benschop de openingshandeling zal verrichten. Meer informatie staat op www.repaircafe.org en op Facebook Repair Café Neder-Betuwe.