Kinderkledingbeurs in Elst

ELST - De temperaturen wijzen er nog niet op, maar het najaar komt er toch echt aan! Dan wordt het ook weer tijd voor de kinderkledingbeurs! Op zaterdag 9 september is er de kinderkledingbeurs voor najaars- en winterkleding.

Tijdens deze beurs is er volop keuze uit kinder- en tienerkleding van maat 92-S. Van 12.00 tot 13.30 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in de aula van het Westeraam aan het Auditorium 6 in Elst. Alles is overzichtelijk gerangschikt op maat en soort. Het is beslist de moeite waard om hier mooie (merk)kleding voor een leuke prijs te kopen.

"Wil je kleding verkopen? Dat kan. Verkopen via de kinderkledingbeurs in Elst is makkelijk en snel. Vraag dan via kledingbeurs@zonnet.nl een verkoopnummer aan. Met één verkoopnummer mag je 25 artikelen inleveren en je mag maximaal twee verkoopnummers aanvragen.
Uiteraard moet de kleding schoon, heel én van deze tijd zijn. Je mag zelf thuis de kleding prijzen en deze inleveren op vrijdag 8 september tussen 13.30 en 14.00 uur en tussen 19.00 en 19.30 uur.
Zaterdagmiddag tussen 17.00 en 17.30 uur rekenen wij de verkochte kleding met je af en kun je niet-verkochte kleding weer ophalen. Je betaalt 0,75 euro voor een verkoopnummer en van de verkoopprijs is 10 procent voor de kledingbeurs en 90 procent voor jou. Niet-verkochte kleding kun je na afloop van de beurs achterlaten voor het goede doel."

Zaterdag 4 november is er een beurs voor speelgoed en dameskleding. Meer informatie staat op www.kinderkledingbeurselst.nl.