Stempelactie De Rietgraaf

wegens succes verlengd!

OOSTERHOUT - Vorig jaar hebben vier ondernemers van De Rietgraaf in Nijmegen een gezamenlijke stempelactie georganiseerd. Door het succes van deze actie is er besloten om het dit jaar op herhaling te laten gaan.

De vier ondernemers waar we het over hebben zijn tankstation Total, kinderspeelparadijs Chimpe Champ, Bristol en de KlusWijs bouwmarkt, alle gevestigd op het bedrijventerrein De Rietgraaf in Nijmegen. "De actie werkt als volgt: bij aankoop, of entree, bij één van deze bedrijven ontvangt u stempels op uw stempelkaart. De stempelkaart kunt u doorlopend in alle genoemde bedrijven gebruiken. Is uw stempelkaar kaart vol dan kunt u van één van de aanbiedingen gebruik maken welke achter op de kaart staan vermeld. Dit varieert van gratis entree tot wel vijftig procent korting op de genoemde producten, zie hiervoor de advertentie elders in deze uitgave. Mooi meegenomen toch!"

De actie bleek vorig jaar erg succesvol en er zijn veel consumenten blij gemaakt met de mooie aanbiedingen van de vier bedrijven op De Rietgraaf. Dit jaar worden de stempelkaarten uitgedeeld van 1 september tot en met 30 november en kunnen de aanbiedingen tot aan het einde van dit jaar verzilverd worden. "Ook dit jaar zijn er weer mooie aanbiedingen beschikbaar en kunt u dus volop profiteren van de extra voordelen die worden gegeven. Tot ziens op De Rietgraaf in Nijmegen!"