Afbeelding
Foto:

Lekker zingen in Theater De KiK

ELST - Hou je van zingen en ben je een vrouw van tussen de 18 en de 70 jaar? Muziekschool All Music heeft Kim Beekman-de Fuijk (beter bekend als 'de sopraan' van Los Muziektheater) binnengehaald om een projectkoor voor vrouwen te starten.

Het project duurt zes weken en het is de bedoeling dat vrouwen gezellig samen 'met hart en ziel' gaan zingen: liedjes die je kent van de radio, maar dan op een andere manier en dus in groepsverband. Kim staat erom bekend dat ze de vrouwen in haar koren in korte tijd kan aansporen tot ongekende prestaties!

De repetities zijn op maandagavond (van 19:30 tot 21:30 uur) in Theater De KiK (aan het Land van Tap, achter de Hema). De eerste repetitie is op 11 september. Naast dit koor en alle individuele lessen starten deze en volgende week ook weer de musicallessen (voor alle leeftijden zijn er groepen), muziek op schoot voor de allerkleinsten, het vioolensemble en de circuslessen (nu op woensdagmiddag). Inschrijven via www.muziekschoolallmusic.nl. De open dag is op 3 september voor meer info en kennismaken met docenten!