Running-Elst start weer beginnersloopgroep

ELST – Net na de zomervakantie willen veel mensen de vakantie kilo’s weer kwijt of wat meer conditie opdoen. Hardlopen is hiervoor een geschikte sport. Hardlopen is een heerlijke manier om lekker actief bezig te zijn in de buitenlucht. Om niet na 2 weken al af te haken omdat de motivatie weg is of omdat er blessures zijn, start Running-Elst met een nieuwe beginnersgroep.

Deze groep is speciaal voor mensen die nog nooit of weinig hebben hardgelopen. Niet alleen wordt er door onze gediplomeerde trainers gelet op looptechniek, maar er wordt ook aandacht geschonken aan kleding, schoeisel, blessurepreventie en alles wat nog meer met lopen te maken heeft. De trainingen zijn op dinsdag– en donderdagavond om 19.30 uur vanaf sportpark De Pas bij het HCOB clubhuis. De kosten bedragen 12,50 euro per maand.Op dinsdag 12 september is de start. Om 19.30 uur zal er eerst informatie gegeven worden en daarna direct aan de slag. "Kom in sportkleding."

Running Bootcamp

"Wil je weer snel op conditie komen? Sluit je dan aan bij de Running Bootcamp training van Running-Elst! Dit is een combinatie van hardlopen en krachttraining waarbij we alleen gebruik maken van ons eigen lichaam. Door er een combinatie van te maken vliegt je conditie met stappen omhoog! Alle niveaus kunnen mee en je traint op je eigen tempo! De training is op donderdagavond om 19.30 uur en duurt maximaal anderhalf uur. Voor aanmelden en meer info kijk op www.running-elst.nl of bel met Myriam Mom 06 22061926."