Bijna 'klaar af!' voor Special Sports Event

ELST - 10 september wordt het een drukke bedoening op sportpark De Pas in Elst. Dan vindt daar de sportdag plaats voor mensen met een beperking: het Special Sports Event. De organiserende sportverenigingen staan garant voor een gevarieerd programma voor jong en oud.

Deelnemers kunnen kennismaken met een tiental sporten, waarbij het plezier voorop staat. Er zijn clinics en demonstraties van verschillende sporten: basketbal, judo, bewegen op muziek, boksen, Paardrijden, trimmen, tennissen, boccia, volleybal, zwemmen, tai chi chuan, crossgym, voetbal en hockey. Het wandelonderdeel is erg aantrekkelijk voor ouderen, rollatorgebruikers en rolstoelers. Verder zorgt de organisatie voor een hapje en een drankje, muziek en leuke andere activiteiten, zodat ook begeleiders, vrienden, familieleden zich niet hoeven te vervelen. Op het terrein is ook vervoer van het ene onderdeel naar het andere onderdeel geregeld.

Aanmelden blijft tot het laatste moment mogelijk via de website www.specialsportsevent.nl. Er is geen limiet wat betreft deelname. Inmiddels stromen de aanmeldingen binnen. Deelnemers kunnen bij hun aanmelding ook aangeven of er vervoer van en naar De Pas nodig is. Met behulp van sponsors regelt de organisatie dan het vervoer. Meer informatie is te vinden op de website en de gelijknamige facebookpagina.