Afbeelding
Foto:

Creatieve handvaardigheid

van Forte Fit voor Senioren

HETEREN - De meeste mensen zijn graag bezig met hun handen. Het is een aangenaam tijdverdrijf en helpt ook om te ontspannen. Maar velen beperken daarin tot één bepaalde werkvorm, terwijl zij veel meer in hun mars hebben. Daarbij wil en kan deze activiteit van Forte Fit helpen.

Cato Hoogakker, onze ervaren docente, neemt u mee op reis in de wereld van creatieve werkvormen. Denk daarbij onder andere aan schilderen, boetseren, mozaïeken, sieraden maken en nog veel meer. Zij helpt u zowel met het aanleren van technieken alsmede (door het geven van inspirerende opdrachten) met het vinden en ontwikkelen van uw eigen stijl.

Voor de benodigde materialen wordt gezorgd. U hoeft alleen maar te zorgen voor een goed humeur en kleren die tegen een stootje kunnen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij deze cursus van begin september (eens per week). De cursus duurt 40 vrijdagmiddagen van 13:30 – 15:00 uur in Zorgcentrum Liefkenshoek, Heteren. De kosten bedragen 170 euro voor het hele seizoen inclusief de materialen. Meer informatie is er via www.fortefit.nl of Lene Schetters 0481 372072.