Start met Sportief Wandelen in Hemmen!

HEMMEN - Sportief Wandelen is de meest eenvoudige sport om aan verbetering van de conditie te werken. Het is voor iedereen die aan fitheid wil werken de ideale activiteit. Door de begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw biedt het net iets meer dan ‘gewoon wandelen’.

Het trainen met elkaar is gezellig en een extra stimulans om je op weg te helpen naar een betere conditie. Wandelgroep Hemmen verzorgt al vanaf 2010 trainingen Sportief Wandelen en inmiddels zijn er vier groepen actief. Vanaf september worden in alle groepen weer van het begin af de verschillende technieken herhaald en is het daarmee voor nieuwkomers een prima startmoment. De groepen op dinsdag- en woensdagochtend zijn geschikt voor gemiddeld belastbare deelnemers, voor de groepen op woensdagavond en vrijdagochtend is een redelijke basisconditie gewenst. Iedereen is welkom voor een kennismakingsles! Meer informatie staat op www.wandelgroephemmen.nl of bel er voor met Yvonne Onck 06 28482614.

Inschrijving voor dorpentennistoernooi

NEDER-BETUWE - Wegens groot succes de afgelopen jaren gaat op maandag 11 september voor het achtste jaar, het gezellige dorpentennistoernooi, de Neder-betuwe Cup 2017 van start.

Tot en met zondag 17 september wordt er op de tennisbanen van Ochten, Dodewaard en Kesteren gespeeld in de heren, dames en gemengd dubbel in de speelsterktes 3 tot en met 8. De slotdag wordt dit jaar in Dodewaard gehouden. Inschrijven voor dit sportieve en gezellige toernooi kan tot 1 september voor alle 17+ tennissers uit de Neder-Betuwe en alle leden van de deelnemende clubs van De Kleimeppers, De Rozenhof en De Kersenplukkers. En uiteraard kan er ook met iemand van de andere verenigingen binnen de gemeente Neder-Betuwe worden ingeschreven.

De Neder-Betuwe Cup 2017 wordt weer ondersteund door de trouwe sponsoren Prima voor Elkaar uit Ochten en Huis & Hypotheek uit Kesteren. Wie neemt dit jaar de Neder-Betuwe trofee mee naar huis? Schrijf je voor 1 september in via www.toernooi.nl of via de link van de website van de deelnemende verenigingen.

.