Foto: Martin Sahelessy fotografie
Foto: Martin Sahelessy fotografie Foto:

Twaalfde korendag in Dodewaard

DODEWAARD - Zaterdag 2 september verzorgt smartlappenkoor De Waredo's uit Dodewaard zijn twaalfde korendag. Een evenement die zijn weergang niet kent en door veel mensen wordt bezocht. Mensen uit de wijde omgeving kijken uit naar dit festival.

Op een overvol Dorpsplein wordt het vast weer één groot feest voor publiek en koren. Dit jaar weer met zes gastkoren (van smartlappenkoren tot Shantykoren) zoals van ons gewend. Het geheel begint om 13.00 uur en zal doorlopen tot omstreeks 22.30 uur. De dag zal geopend worden door De Waredo's. Het bijzondere bij dit festival is dat alles op het Dorpsplein gebeurt. Ieder koor heeft zijn eigen home, maar ze maken er met z'n alle een mooi feest van. Er zijn in de middag en in de avond zo'n 150 tot 200 zangers en zangeressen aanwezig.

Smartlappenkoor De Waredo's nodigt een ieder uit om er samen een mooi en gezellig feest van te maken. Voor een drankje en een hapje zorgt de plaatselijke middenstand. "Kom het ervaren, zaterdag 2 september op het Dorpsplein in Dodewaard. U bent van harte uitgenodigd. De toegang is gratis!"