Afbeelding
Foto:

Kaartseizoen DFS Opheusden

OPHEUSDEN - Wederom wordt er bij DFS in Opheusden sportief gestreden in het komende kaartseizoen 2017 – 2018, zoals gewoonlijk met jokeren en klaverjassen! Er wordt in competitieverband gekaart maar ook met avondprijzen, indien u niet de gehele competitie sportief mee kan strijden moet dit geen belemmering zijn om gezellig een kaartje te leggen op de vrijdagavond in de kantine van DFS Opheusden.

"Uit diverse dorpen rond Opheusden komen de deelnemers, organisatie mist enkel u! Bij het jokeren is er ruim voldoende animo, bij het klaverjassen mist de organisatie nog enkele kaarters, daar zien wij dat er best genoeg klaverjassers zijn binnen en buiten de vereniging, maar deze klaverjassers brengen (nog) niet de moed op om één keer in de veertien dagen sportief en gezellig een kaartje te leggen, goede voornemers klaverjassers? Aan niets ontbreekt het de deelnemers op de kaartavond, er komen hapjes rond, er staat een barman klaar om de deelnemers aan een drankje te helpen. Tevens hoor je aan het eind van het seizoen, van de deelnemers, waarom zo lang wachten tot wij weer beginnen, mooi compliment voor de organisatie."

"Wat kan de organisatie met u afspreken, naast dat uzelf aanwezig bent op de klaverjassen en Jokeren avonden bij s.v. DFS, mag u een buurvrouw, buurman, vriend, vriendin, kennis, familieleden, achter-achterfamilie-leden, kortom neem gerust iemand mee voor een gezellige sportieve kaartavond bij s.v. DFS Opheusden. Tot ziens op 1 september om 20.00 uur! Voor informatie betreft kaartseizoen, bel Cor Drost 06 57875500."