Foto: De leden van de werkgroep Siriz/VBOK Betuwe overhandigen een cheque aan Arthur Alderliesten, directeur van het VBOK.
Foto: De leden van de werkgroep Siriz/VBOK Betuwe overhandigen een cheque aan Arthur Alderliesten, directeur van het VBOK. Foto:

Tweedehands (merk)kleding op beurs Ochten

OCHTEN - Het Baken zal dinsdag 4 en donderdag 6 april van 14.30 tot 15.00 uur weer gevuld worden met meer dan duizend tweedehands kledingstukken. Op de dinsdag voor kinderen met kleding en speelgoed, donderdag voor de volwassenen.

Voor vijftig cent kun je er al terecht voor leuke accessoires, zoals sjaaltjes of mutsjes, en voor vijf euro kun je al een volledig kledingsetje hebben of een stoer jasje. De opbrengst gaat naar Siriz/VBOK. Dertig vrijwilligers zetten zich in om de kledingbeurs van Siriz/ VBOK tot een succes te maken. Tijdens de kledingbeurs wordt kwalitatief goede (merk)kleding verkocht, welke netjes en overzichtelijk uitgestald worden op maat en soort kleding. Adrie Keuken, lid van de werkgroep VBOK Betuwe, licht toe: 'We vinden het heel belangrijk dat de kleding écht van goede kwaliteit is. Van de opbrengst gaat dertig procent naar de Siriz/VBOK en de rest naar degene die de kleding inbrengt. Iedere keer is het weer een groot succes', vertelt Adrie. 'Het is altijd ontzettend druk en ook dit jaar hebben we er een extra kassa bij, om lange rijen te voorkomen.'

Meer informatie of kleding inleveren? Neem contact op met Adrie Keuken; 0344 643636, adriekeuken61@gmail.nl.