Afbeelding
Foto:

Lentefeest op Landerij De Park

BETUWE - Kom met het hele gezin de lente vieren op zondagmiddag 9 april. Van 12.00 tot 17.00 uur is er een uitgebreid lenteprogramma rondom het thema Vogels. Met spelletjes en speurtochten. Kinderen kunnen vliegeren, vogels spotten en bij de postduiven kijken.

In de kinderboerderij kunnen ze met de beesten knuffelen en kennismaken met onze nieuwe jonge biggetjes: Truffel en Bobby. Bij de vuurplaats kunnen ze een broodje bakken. In de tuin en de kas staat alles in het teken van zaaien. Ook daar is het echt lente!

Naast alle leuke activiteiten voor de kinderen is er ook een informatieve markt, waar een aantal groene organisaties uit de omgeving zich presenteren. Er is informatie over de vier voedselbossen en over Park Lingezegen. Groei & Bloei is aanwezig. Bij Karel Gommer ontdekken kinderen de wereld van de postduiven. Bij Dienstverlening in het Groen zijn paastakken te koop en bij BSO De Landerij kunnen kinderen watervogels knutselen en laten varen. Natuurlijk valt er ook te genieten van lekkere hapjes en drankjes in het restaurant Droom! De Landerij.

Ontdek de speelnatuur, bezoek de moestuin, de bijenstal, het labyrint, de pipowagen, het struinpad, de vuurplaats, de huttenbouwplaats, het uitkijkplatform en de kinderboerderij. De toegang is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Zo kunnen kinderen met een strippenkaart voor 2,50 euro (houders Gelrepas gratis) aan leuke activiteiten meedoen. De opbrengst is voor de ontwikkeling van de natuurspeelplaats.

Landerij De Park ligt op De Park 12, 6661 NW Elst, zie ook www.landerijdepark.nl.