Afbeelding
Foto:

SV Olympia viert jubilarissen en nieuwe bestuursleden

OCHTEN - Op 26 januari keek SV Olympia uit Ochten tijdens de Algemene ledenvergadering (ALV) met een goed gevoel terug op 2016. Een bijzonder moment tijdens de ALV was de huldiging van een grote groep jubilarissen. Liefst 21 leden zijn 25 jaar of langer lid. Sonja van Deelen en Peter Louter zijn met respectievelijk 38 en 37 jaar het langst ingeschreven als lid.


SV Olympia nam na vijf mooie jaren afscheid van Eddy van Doorn als voorzitter. Eddy heeft veel voor de vereniging betekend. Hij werd bedankt voor zijn inzet binnen de club en voor het sporten in Neder-Betuwe. Binnen de vereniging was Eddy de verbindende factor die openstond voor nieuwe ontwikkelingen, zoals competitiespelen voor jeugdleden bij verschillende sporten. Als mede-initiator van de Sportkoepel startte hij enige jaren geleden de intensievere samenwerking van de sportverenigingen binnen de gemeente NederBetuwe, met de gemeente.

Gelukkig heeft de vereniging een nieuwe enthousiaste voorzitter gevonden in Annet de Haas. Annet ziet in Olympia een mooie bruisende omni-sportvereniging met veel enthousiaste sporters, kaderleden en vrijwilligers bij alle takken van sport. Olympia is een toegankelijke vereniging, waar plaats is voor alle sporters. De verschillende binnensporten worden aangeboden op meerdere niveaus, zowel competitief als recreatief, sporters die gewoon fit willen blijven of die gewoon gezellig in een groep willen bewegen.
Naast Annet de Haas is ook Monique Jeursen tot het bestuur toegetreden. Zij is binnen het bestuur vooral het aanspreekpunt voor de vele kaderleden.
Het nieuwe bestuur ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet.