Afbeelding
Foto:

Schaatspret in Eldik

ELDIK - Na een aantal jaren zonder een ijsperiode kon men onlangs het ijs op in Eldik bij ijsclub Eendracht '68. En als toegift konden we afgelopen donderdag ook weer genieten van een aantal uren op het ijs.

Er is volop genoten van het schaatsen een sleetje rijden op de ijsbaan. Voor veel kinderen was het de eerste keer dat ze de ijzers onder konden binden. Ze hebben fantastische dagen gehad en hopen dat koning winter snel weer terugkeert!

Staat NLdoet al op uw kalender?

BETUWE - Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet! Basisscholen, zorginstellingen, natuurorganisaties en vele andere sociale initiatieven uit heel Nederland hebben samen al 7470 klussen online staan.

Ook 24 organisaties in Overbetuwe plaatsten de meest uiteenlopende projecten. Zo kunt u bijvoorbeeld meehelpen om een verrassingsmiddag voor bewoners organiseren, een bijenhotel bouwen, of een jongerencentrum opknappen. Maar ook wilgen knotten, muren schilderen of kostuums naaien. Kortom: op elk talent past een klus, dus aarzel niet, kijk op www.nldoet.nl en meld u aan!

Klus organiseren?
Heeft u als organisatie een klus, maar weet u niet precies hoe u het kan aanpakken of wat er allemaal mogelijk is? Het Oranjefonds werkte diverse ideeën voor u uit en plaatste de draaiboeken op de site. U vindt er tips en tricks over benodigde materialen, menskracht, pr en nog veel meer: het opstarten van een klus was nog nooit zo makkelijk. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met het Vrijwilligers Steunpunt Overbetuwe. VSPOverbetuwe@fortewelzijn.nl of 085-040 60 66.

NLdoet initiatieven ondersteunt Vrijwilligers Steunpunt Overbetuwe graag met een versgebakken appeltaart!