Afbeelding
Foto:

Familie Postma aan de Costa

OCHTEN/IJZENDOORN - De toneelspelers van de Waalzoomruiters uit Ochten gaan op vakantie naar de Spaanse Costa. Een zomers en vrolijk avontuur dat wij ten tonele brengen op een nieuwe locatie. Namelijk dit seizoen zijn zij verhuisd naar het dorpshuis ‘Ons Tehuis’ in IJzendoorn. In deze sfeervolle en gezellige ambiance krijgen ze bezoek van de familie Postma uit Hollanda en dat belooft weer voldoende hilariteit en vrolijkheid.

Want zodra de lompe en betweterige Roland Postma met zijn gezin en hun opa arriveren, gaat het feest aan de Costa beginnen. Zijn eerste slachtoffer is Eugenie. Alles wat deze met overgewicht kampende kakmadam aan- en op heeft moet het ontgelden. Zijn tweede slachtoffer is haar man. Vele uren heeft hij gebouwd aan zijn ‘Titanic’, maar het schip zinkt nog voordat het gedoopt is. Echter komt het tot een ware tsunami als hij zijn derde slachtoffer, hun zoon wilt koppelen aan zijn dochter.

Maffe toestanden, grote geheimen en een ontluisterde romance op het Spaanse strand. Wij heten iedereen op vrijdag 3 maart of zaterdag 4 maart welkom in het hotel van Pedro en Maria.

De kaartverkoop voor beide voorstellingen start 1 februari bij de Echte Bakker Ad Bos, Molendam 3 in Ochten of bij dorpshuis Ons Tehuis, J.R. Zeemanstraat 12a in IJzendoorn. Toegangsprijs is 7,50 euro per persoon en geadviseerd wordt de kaarten vooraf te kopen om teleurstelling te voorkomen.