Afbeelding

Nieuw: Music presenteert Musical Workshops

HERVELD - Terwijl de voorbereidingen voor de volgende producties in volle gang zijn, wil Music je ondertussen graag kennis laten maken met iets nieuws. Naast musicalproducties biedt ze nu ook workshops aan om je verder individueel te ontwikkelen op het gebied van spel en zang.

"We bieden deze aan in losse modules van zes lessen. We starten in februari met de eerste workshops 'Improvisatie' en 'Zingen van bladmuziek en muziektheorie. Stuur voor vragen en of aanmeldingen een mailtje naar stichtingmusic.herveld@gmail.com.

Vanaf april 2017 starten we met de audities van 'Het laatste schip' hierover volgt later meer informatie. Op zondag 9 april (Palmzondag) en op maandag 17 april (2e Paasdag) gaan we 'op pad met Maria Magdalena'. In museumpark Orientalis in Nijmegen neemt Maria Magdalena het publiek mee op een rondreis door het park en door verschillende scenes van het passieverhaal.

Tijdens de improvisatieworkshop leer je de basisvaardigheden van improvisatietheater. We gaan aan de slag met verschillende werkvormen uit de theatersport maar ook met technieken die al improviserend je spelvaardigheid vergroten. Deze workshop wordt gegeven op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 aan de Binnenstraat 23A in Herveld door Samantha Janssen. De kosten voor deelname aan deze module bedragen 90,00 euro.

Zingen van bladmuziek en muziektheorie. Je leert eenvoudige melodieën zingen van bladmuziek en wordt wegwijs gemaakt in het notenschrift. Deze workshop wordt gegeven op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 aan de Binnenstraat 23A in Herveld door Jarno Scholten. De kosten voor deelname aan deze module bedragen 90.00 euro.