Zaterdag 10 december Winterwonderland in Ochten

Waant u zich op zaterdag 10 december aanstaande tussen 14.00 uur en 21.00 uur op de Molendam te Ochten in de tijd van Ot en Sien. Alle vrijwilligers en medewerkers gaan gekleed in de stijl van deze tijd.

In de Herberg zullen de Herbergier en zijn vrouw aanwezig zijn voor de dorstige mens. Het zal ook niet ontbreken aan etenswaren. Wat dacht u van snert, boerenkool, bruine bonen met spek en stroop, kluifjes, oliebollen en nog veel meer. Het zal een heerlijk smulfestijn teweeg brengen, voor een kleine ouderwetse prijs.

Ook zullen er marktkooplui aanwezig zijn om hun waar te verkopen, een grote loterij en kleurwedstrijd zullen dit jaar niet ontbreken.

Aan de ingang van Winterwonderland staan de tolgaarders, die iedereen gaan voorzien van dukaten, deze kan men gebruiken voor het heerlijke eten en drinken.

Elke dukaat staat voor de prijs van één euro. Hiermee kunt u tijdens Winterwonderland het heerlijke eten en drinken betalen.

S 'avonds om 18.30 uur is er voor de kinderen een gezellige lampionnenoptocht met een leuke kerstband die de kinderen zal begeleiden.

Dus dorpsgenoten: komt dat zien, komt dat zien!