Afbeelding

Neder-Betuwe Cup naar De Kersenplukkers

NEDER-BETUWE - Afgelopen week werd weer het oergezellige NBC−tennistoernooi van de drie tennisverenigingen van de Nederbetuwe gehouden. Op de tennisvelden van de Rozenhof in Dodewaard, de Kersenplukkers in Kesteren en de Kleimeppers in Ochten werd er de hele week afwisselend gespeeld en ook met elkaar gezellig nagekletst onder het genot van een hapje en een drankje.

Ondanks de tropische temperatuur, de vele liters water en heel wat zweetdruppels was de wedstrijdsfeer weer optimaal en werd er sportief gestreden voor de felbegeerde Neder−Betuwe Cup trofee.

De finaledag was dit jaar in Kesteren. Met een heerlijk zonnetje konden de wedstrijden worden gespeeld. Er werd door de finalisten hard gestreden en de punten werden aan het eind van de middag opgeteld. Na de uitreiking van de eerste en tweede prijzen met bloemen en een kadobon door voorzitter Kees de Jongh werd de uiteindelijke totaaluitslag bekend gemaakt. Met twee punten voorsprong is de Neder−Betuwe Cup 2016 gewonnen door de Kersenplukkers. Franc Vugts, voorzitter van de Rozenhof feliciteerde Kees de Jongh met de overwinning. Het Neder−Betuwe Cup toernooi werd weer mede mogelijk gemaakt door de trouwe sponsoren ’Prima voor elkaar’ uit Ochten en ‘Huis en Hypotheek’ uit Kesteren.

Afbeelding