Afbeelding
Foto:

Centrum De Verbinding gaat door

ZETTEN - Op vrijdagmiddag 1 juli is door de wethouder Van Hoeven het ontmoetingscentrum De Verbinding aan de Stationsstraat 1 in Zetten opnieuw officieel geopend door middel van het onthullen van ons naambord.

"Wij als vrijwilligers werden verrast door de grote toeloop van belangstellenden, bekenden maar ook nieuwe gezichten, dit was heel fijn om te merken. Na de teleurstellende vergadering van december 2016 waarin meegedeeld werd dat de SSZ zou stoppen met het beheer van De Verbinding, voorheen De Loohof heeft een aantal mensen de schouders eronder gezet om alle activiteiten toch doorgang te laten vinden. Dit heeft geleid tot het feit dat er twee mensen zijn die het beheer op zich nemen met alle risico's vandien. Samen met een groot aantal vrijwilligers hebben wij gezorgd dat alle bestaande activiteiten gewoon door kunnen gaan en er liggen al plannen om deze uit te gaan breiden zodat ook de jongere ouderen zich aangetrokken gaan voelen door De Verbinding."

Gezien de reacties tijdens deze middag heeft De Verbinding haar plaats in Zetten al veroverd en vinden vele groeperingen zoals de Zonnebloem en Overbetuwe Vitaal het van groot belang dat dit alles door gaat. Er komt nu de vakantieperiode aan waarin wij zelf wat meer de puntjes op de i gaan zetten maar na de vakantie zal De Verbinding weer van zich laten horen.