Ingezonden brief

Parkeerbeleid (Walstraat) Huissen

Zoals iedereen weet is het parkeerbeleid in de kom van Huissen aangepast, ook is de kom verdeeld in zone's. Maar wie dat niet weten zijn de handhavers van de gemeente Lingewaard zelf. Laatst heeft men de handhaver erop gewezen dat er in de Walstraat zone V111 van kracht is. Het antwoord van de handhaver was; tsja, ik weet niet hoe de zone's zijn verdeeld", dus hij likte weer aan zijn potloodje en schrijft weer een bonnetje.

Dus.., wij bewoners van de Walstraat, moeten betalen voor weinig of geen parkeerplaatsen. Ook parkeerders met andere zone's parkeren in deze zone zodat er weinig tot geen parkeermogelijkheden overblijven voor de bewoners zelf. Natuurlijk als men de parkeerschijf juist gebruikt is dat wettelijk toegestaan.

Ook de sport- en fitnessschool geven parkeerproblemen. Al met al een waardeloos beleid, net of Huissen zo'n bruisend en stad(je) van plezier is. Neeā€¦ het wordt het stadje van onplezier. Voorheen zonder de blauwe parkeerzone's waren er minder parkeerproblemen dan nu.

Bewoners Walstraat