Money and the Man Foto: Gerdien Jansen
Money and the Man Foto: Gerdien Jansen Foto: Gerdien Jansen

Tributeband The Doors sluit vijfde seizoen TLH-Presents af

HUISSEN - Op zaterdag 9 december zal het eerste lustrum van TLH-presents worden afgesloten met een optreden van The Doors tributeband: D’n Doars! Het slotfeest van deze club zal niet alleen toegankelijk zijn voor haar leden maar voor iedereen die nog eens terug wil keren naar de roerige tijd van the late sixties and early zeventies.

Iedereen is welkom in Rocktempel De Gouden Engel. Vanaf 22.00 uur zal De Gouden Engel, voor iedereen die interesse heeft, haar deuren openen voor een tribute aan deze legendarische Amerikaanse Rockband. De entree is gratis.

The Doors wordt gezien als een van de grootste bands van de jaren zestig. Leadzanger Jim Morrison, al of niet onder invloed van LSD, stond veelal aan de basis van hun psychedelische melodieën en poëtische teksten die niet altijd door het establishment werden begrepen. D’n Doars, een vijfmans formatie afkomstig uit Valkenswaard vertolkt al vanaf 2015 een groot aantal songs uit het repertoire van deze legendarische band. In de voetsporen van Morrison maakt ook D’n Doars met een opruiend en compromisloos optreden hun performance radicaal en controversieel. Dat belooft dus wat!

Lid worden van TLH-Presents

Dit optreden is het laatste in een reeks welke TLH Presents in haar jubileum jaar weer heeft weten te organiseren in Huissen. Ook in 2018 zal TLH presents weer vier optredens verzorgen met bands die door de leden van TLH-presents gekozen zijn. Voor 35 euro per jaar kun je lid worden en verzeker je jezelf van minimaal vier optredens van up-coming Nederlandse alternatieve/rock bands.