Zandse Kerk bij nacht Foto: D.Schluter
Zandse Kerk bij nacht Foto: D.Schluter

Kerstmarkt Zandse Kerk: nog enkele standplaatsen beschikbaar!

HUISSEN - Stichting De Zandse Kerk houdt zondag 17 december van 11.00 tot 17.00 uur een kerstmarkt in De Zandse Kerk. Voor deze kerstmarkt zijn nog enkele standplaatsen over. "Wilt u een standplaats, neem dan contact op met de stichting!"

De Zandse Kerk trok als jaarlijkse ruim 2000 bezoekers, vanwege de imposante kerststal die geliefd is bij jong en oud. Hoe mooi is het dat bezoekers van de kerststal nu ook hun kerstinkopen kunnen doen. Dit jaar heeft Stichting de Zandse Kerk in kader van de kersttijd meer activiteiten in petto. Om te beginnen op 17 december een echte kerstmarkt. Dit wordt een gezellige middag opgeluisterd met muzikale klanken.

Ondernemers, verenigingen of anderzijds personen kunnen zich aanmelden voor een standplaats op deze kerstmarkt. Brengt u graag kerstsnuisterijen aan de man, of lekkernijen die typisch zijn voor een kerstmarkt. Meld u voor 9 december aan, nu er nog enkele plaatsen beschikbaar zijn. De kosten voor een standplaats bedragen 20,00 euro. Bent u geïnteresseerd geraakt of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met telefoonnummer 06 14803998 of mail naar info@zandsekerk.nl."

Wilt meer weten over de kerstmarkt of stichting De Zandse Kerk? Kijk op www.zandsekerk.nl of op onze facebookpagina.