Kerststal in aanbouw. Foto: D. Schluter
Kerststal in aanbouw. Foto: D. Schluter

Staat jouw kerstboom straks bij deze kerststal?

HUISSEN - De Zandse Kerk is bij velen bekend om de prachtige kerststal. Daar wordt nu ook druk gewerkt, maar er is nog grote behoefte aan kerstbomen. Wie heeft er in de tuin een boom staan die weg moet? Laat het weten aan stichting De Zandse Kerk.

De kerststal in De Zandse Kerk wordt jaarlijks door veel mensen bezocht. Jong en oud, uit Huissen of heel ver daarbuiten. De grote kerststal in de Zandse Kerk is nog steeds een groot en imposant schouwspel, dat velen tot de verbeelding spreekt. Momenteel wordt er druk gewerkt om de kerststal te bouwen. Ook dit jaar wordt de opstelling groot en daarnaast komt de kerststal op een andere plaats dan velen gewend zijn. Het landschap wordt ook ieder jaar opgesierd met kerstbomen. Er is momenteel nog grote behoefte aan een aantal bomen. Mochten mensen in hun tuin een kerstboom hebben staan, dan komt stichting De Zandse Kerk graag in contact.


Ook wordt nog gezocht naar een grote kerstboom die versierd in het kerkgebouw kan staan. Deze boom is altijd een echte eyecatcher. "Wie kan de stichting hieraan helpen? Neem contact op met de stichting via 06 14803998 of mail naar info@zandsekerk.nl. Volg ons ook op Facebook."