de cast van BttC 2018 Foto: BTTC
de cast van BttC 2018 Foto: BTTC

Show Back to the Country

terug in Dorpshuis Angeren

ANGEREN - Traditie inmiddels. Tijdens het eerste weekend van het nieuwe jaar is Dorpshuis Angeren Theater het decor voor twee concerten van de immens populaire en inmiddels met Country Musics Awards overladen theatershow Back to the Country (Part 6).

Op zaterdagavond 6 en zondagmiddag 7 januari in de theaterzaal. De vorige edities waren steeds snel uitverkocht en de populariteit neemt alleen maar toe. Tijdens het Dutch Country Music Awards Gala van afgelopen zondag haalde de optredende artiesten twee awards binnen waaronder Beste Zanger (Dick van Altena) en de theatershow zelf pakte de Award voor Beste Event 2017. Alle reden om dus om deze show te gaan zien en te beluisteren in januari. De avondshow op de 6e januari start om 20.30 uur en op zondagmiddag 7 januari beklimmen de leden van Savannah, Cor Sanne en Dick van Altena vanaf 14.30 uur opnieuw het podium voor een daverende matineeshow.

Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via de website, via een telefoontje naar Dorpshuis Angeren (026 3251186) of stuur een email naar tickets@dorpshuisangeren.nl. Meer info staat op www.dorpshuisangeren.nl.