Foto: Wessel van Olst
Foto: Wessel van Olst

Grootste indoor-winterfair van de regio

LINGEWAARD - Om alvast in de kerstsfeer te komen houden landwinkel De Woerdt en Groei&Bloei afdeling Overbetuwe/Lingewaard op 9 december een gezellige winterfair. De winterfair staat in het teken van heerlijke winterproducten en het buitenleven. De winterse sfeer wordt compleet gemaakt met live muziek, de kerstman, spelletjes en oude ambachten! De winterfair vindt overdekt plaats en entree is gratis.

Genieten van heerlijke streekproducten kan bijvoorbeeld met gerookte zalm uit Doornik of bij het houtvuur van De Goesterij. Ook de Streekbakker ontbreekt niet met zijn hout gestookte oven. Rembert laat u diverse kerstgerechten van streekproducten proeven en u kunt genieten van warme chocomelk en warme wafels.

U kunt op de winterfair volop inspiratie op doen voor de kerst en het buitenleven. Bij Groei&Bloei en Gidding Hoveniers kunt u terecht voor tuinadvies en tuinervaringen. Ook leef- en doeboerderij De Minkhof, Elle4You en boekhandel De Toren van Bemmel zijn er bij. De winterfair wordt compleet gemaakt met diverse standhouders met sieraden, brocante, kerstkransen, eikenhout creaties, glas in lood, tassen, kunst en nog veel meer.

Kortom voor jong en oud is er veel te beleven, proeven en genieten! De winterfair vindt plaats op zaterdag 9 december van 10.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie staat op: http://dewoerdt.nl/activiteiten/winterfair.