Afbeelding
Foto:

Competitie TTV Essentia

nadert het einde

BEMMEL - Met nog één speelronde te gaan is de competitie van tafeltennisvereniging Essentia uit Bemmel bijna afgelopen. Beide teams lijken een plek in de middenmoot te veroveren.

Team 1, spelende in de 3e klasse, verloor vorige week met 6-4 tegen de nummer laatst. Invalller Toon Stinissen won twee wedstrijden, wat een knappe prestatie is. Met de laatste wedstrijd in het vooruitzicht lijkt plek 4 nog steeds haalbaar. Dit is een resultaat waar het team trots op mag zijn.

Het tweede team van Essentia verloor onlangs van de nummer 1 in hun competitie. Met nog één wedstrijd voor de boeg zal dit team waarschijnlijk derde worden. In deze sterke poule van de 4e klasse is dat een prestatie van formaat.

Ondanks dat het competitieseizoen op zijn eind loopt gaat de training gewoon door. Elke vrijdag wordt er goed getraind. De beginnende jeugd speelt om 18.15 uur. De wat meer ervaren jongeren spelen om 19.15 uur waarna de senioren om 20.15 uur aan de slag gaan. Zij trainen dan een uur lang onder leiding van trainster Suzanne Dieker.

"Ook zin om eens mee te spelen? Kom dan op vrijdagavond naar De Schaapskooi in Bemmel of neem contact op via info@essentiabemmel.nl. Kijk ook eens op onze Facebook-pagina via www.facebook.com/TTVEssentia."