Pietengym in De Bongerd

BEMMEL - Kinderen tussen de drie en zeven jaar kunnen een echt Pietendiploma halen bij sporthal De Bongerd in Bemmel. Op zaterdag 2 december van 13.00 tot 14.30 uur wordt het een dolle boel tijdens de Pietengym, want de Pieten doen natuurlijk zelf ook mee!

Onder begeleiding van sportdocenten en verschillende Pieten kunnen de kinderen veel sportplezier komen beleven. Schrijf wel op tijd in, want vol is vol. Inschrijven kan nog vóór 30 november door een mail te sturen naar evenement@debongerdsporthal.nl Meedoen kan voor 3,50 euro per kind. Meer info staat op www.debongerdsporthal.nl.

Brandweer Huissen, bedankt!

HUISSEN - Een pluim en een 10 met een griffel voor de Vrijwillige Brandweer Huissen.

Wij bewoners van het appartement gebouw Ignis, de familie Ratering en Boekhorst, willen bij deze de brandweer bedanken voor hun geweldige en snelle adequate hulpverlening, toen wij zondag 12 november opgesloten zaten in de lift. Dankzij hen is erger voorkomen. Ook in het openbaar mogen deze mensen -allen vrijwilligers- wel eens in het zonnetje gezet worden.

Onze dank is onuitsprekelijk groot.

Families Ratering en Boekhorst

Opbrengst collecte Alzheimer

BEMMEL - Grote dank is er van Alzheimer Nederland aan alle collectanten die zich ook dit jaar weer enorm hebben ingezet ten behoeve van geld voor onderzoek, begeleiding en ondersteuning van dementie.

Dit jaar is er liefst 3.994,03 euro opgehaald in Bemmel door in totaal 46 collectanten. Dat is toch weer 19,97 euro meer dan in 2016. "Rita en Dory ontzettend bedankt voor jullie hulp, alleen samen kunnen we hier een succes van maken. Ik hoop van harte dat ik ook in 2018 weer een beroep op jullie allemaal mag doen!", aldus Bianca van Brandenburg.