van links naar rechts Penningmeester Riet Berns Vice voorzitter Ans Dominicus Voor zitter Ans Jurjus Secretaresse Marian Berends
van links naar rechts Penningmeester Riet Berns Vice voorzitter Ans Dominicus Voor zitter Ans Jurjus Secretaresse Marian Berends Foto: Monique Dominicus

Dames Platform Huissen

HUISSEN - Het bestuur en de leden van het Dames Platform Huissen (DPH) kunnen terug kijken op een zeer geslaagde jubileumdag afgelopen 11 november. Op deze dag bestond de vrouwenvereniging 80 jaar en dat moest gevierd worden.

Een dag voor de leden, die begon 's middags bij theater Kees met een optreden van Muziek Theater Los met hun nieuwe show 'Vast'. Daarna was het tijd om naar de thuishaven van het DPH te gaan, bij De Valom waar de familie Van Bon en medewerkers de koffie klaar had staan. Natuurlijk kon het gebakje met 80 erop niet ontbreken.

De voorzitter deed haar welkomstwoordje en er was gelijk een gezellige sfeer. Toen iedereen aan een drankje toe was werd er geproost en klonk er een lang zullen ze leven door de zaal. Namens alle leden was er een leuke verassing naar het bestuur toe. Een mooi boeket bloemen, heerlijke bonbons en een kadobon werd hen aangeboden door de contactpersonen van de vereniging. "Dat mooie stukje waardering, daar doen we het toch voor" aldus de voorzitter. Na het borreluurtje konden de dames genieten van een uitgebreid koud en warm buffet met een champagneglas soep vooraf en koffie met bonbons na. Het was een fantastische dag en als herinnering kregen alle leden een rode soft pen met het opschrift: Dames Platform Huissen 80 jarig jubileum.

Het bestuur bedankt theater Kees dat men gebruik mocht maken van de locatie en Gerard en Lucie van Bon en medewerkers voor hun gastvrijheid en altijd goede zorgen. Maar bovenal wil het bestuur de leden bedanken, want zonder trouwe leden had dit feest nooit plaats gevonden. Bedankt allemaal.