Henrie Meulenbeek in actie tijdends een 55+ middag bij Hutaf
Henrie Meulenbeek in actie tijdends een 55+ middag bij Hutaf Foto:

Sportief bewegen bij Hutaf

HUISSEN - Vorig jaar las Henrie Meulenbeek een artikel in Hét Gemeente Nieuws over de 55+ groep van tafeltennisvereniging Hutaf. In het verleden had Henrie, in zijn toenmalige woonplaats Vriezenveen, ook getafeltennist bij tafeltennisvereniging Vjentac.

Na het lezen van het artikel begon zijn tafeltennishart weer te kloppen en was zijn nieuwsgierigheid gewekt. Zo kwam Henrie eind vorig jaar ’t Koelhuis binnenlopen. Na een aantal weken de sfeer te hebben geproefd en zijn balgevoel te hebben getest, besloot Henrie begin dit jaar lid te worden van Hutaf. Hij heeft hier nog geen moment spijt van gehad, zegt hij. De gerenoveerde zaal vindt hij erg mooi en hij vindt het een voordeel dat hij op de dinsdag- en de donderdagmiddag kan spelen. Het belangrijkste vindt hij echter de gezelligheid binnen de 55+groep. Een gezellige vriendenclub, aldus Henrie.

Voor iedereen van 55 jaar en ouder, die tijd en zin heeft is het altijd mogelijk om op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur te tafeltennissen in ‘t Koelhuis. "Als u ook zin heeft om een keer een balletje te slaan, dan kan dat. Er zijn altijd ervaren spelers aanwezig die u kunnen en willen helpen. Naast sportkleding hoeft u verder niets mee te nemen. Er zijn voldoende tafeltennisbatjes waar u gebruik van kunt maken aanwezig. Ook als u nog nooit getafeltennist heeft is dat geen probleem. Uiteraard staat de koffie klaar."