Afbeelding
Foto:

Geweldige opbrengst golfdag voor Stichting 12q

ELST - Na de spinningmarathon van vorig (georganiseerd door De Schaapskooi) is het idee van zeven vrienden ontstaan om een golfdag te organiseren voor Stichting 12q. Op vrijdag 29 september was het dan zover. Voor het eerst is er gegolfd voor Stichting 12q op landgoed Welderen in Elst. En wat was het een mooie dag, dankzij de aanwezigheid van de deelnemers, de vele bedrijfs- en marathonsponsoren, de bijdragen en de inzet van alle vrijwilligers!

's Morgens werd door Saskia Koster, moeder van Tygo, toegelicht wat de effecten zijn van de afwijking op chromosoom 12. Ook vertelde Saskia voorzichtig dat nog 15.000 euro nodig was om het vooronderzoek door UMC Groningen uit te laten voeren.

Na een prachtige golfdag, werd door Hessel Bosman die maar liefst 85 holes heeft gelopen, zowel de trekking van de loterij, de prijsuitreiking van de wedstrijd en uiteindelijk de cheque uitgereikt. Een cheque van liefst 21.500 euro! Wat een geweldig resultaat na een prachtig evenement.

De organisatie van Golfen voor 12q is iedereen dankbaar voor de inzet en bijdragen en vertrouwt erop dat ze in 2019 weer op iedereen kan rekenen!

"Mocht jij het nou leuk vinden om ook iets voor de stichting te kunnen betekenen, check dan www.stichting12q.com of stuur een email naar info@stichting12q.com."