Fotobijschrift: De ervaren en hilarische Paul London leidt de Stand-up Comedy Open Mic-avond in De Buitenpoort, donderdag 5 oktober a.s. 
(Foto: via Paul London)
Fotobijschrift: De ervaren en hilarische Paul London leidt de Stand-up Comedy Open Mic-avond in De Buitenpoort, donderdag 5 oktober a.s. (Foto: via Paul London) Foto:

Wordt hier de nieuwe Teeuwen, Maassen of Amhali ontdekt?

Zes talenten van de lach op podium De Buitenpoort

HUISSEN – Komende donderdag is het lachen, gieren, brullen in De Buitenpoort. Wellicht zorgt de nieuwe Hans Teeuwen, Theo Maassen of Najib Amhali daar wel voor. Want maar liefst zes stand-up comedy talenten komen op het podium tijdens de zogeheten Open Mic.

Een kijkje nemen in de keuken van stand-up comedy en cabaret kan op deze donderdag 5 oktober vanaf 19.30 uur in het Huissense zalencentrum De Buitenpoort. Dan gaat de foyer open en stijgt de spanning. Bij het publiek, maar zeker bij de zes talenten van de lach die popelen om het podium te mogen beklimmen. Omdat het in de kleine zaal is van het multifunctionele horecabedrijf zal er een typisch intiem comedycafé-sfeertje ontstaan. De talenten –van beginner tot gevorderde- zullen nieuw materiaal uittesten en (voor hen) bekend werk voorzien van extra glans. Drie voor en drie na de pauze. 'The names have been skipped, to protect the innocent'.

Teeuwen en Maassen

Mc ( = master of ceremony) slash ( = schuine streep) host ( = gastheer, zo en nou stoppen we met (vertalen van) Britse termen) is Paul London (nee, niet = Londen). Hoe dan ook, Paul begon met comedy in Nieuw Zeeland, is deze avond beland in Huissen (of all places) en praat de avond lekker aan elkaar. Dit is dé plek waar legendarische grappen en stukken geboren worden en minder geslaagde verzinsels een eenzame dood sterven.

Een laagdrempelig avondje uit waar je zomaar de volgende Jochem Myer, Hans Teeuwen, Najib Amhali of Theo Maassen kunt ontdekken! Donderdag 5 oktober in de kleine zaal van De Buitenpoort voor een kleine prijs: 6,50 euro. Deuren open: 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur.