Afbeelding
Foto:

Wij vieren feest!

Wheels 2 Drive Tweewielers

Alweer 10 jaar zit Wheels2Drive in Haalderen! Dit jubileum hadden wij niet kunnen bereiken zonder het vertrouwen van onze klanten. Uw specialist in scooters, QWIC elektrische fietsen, onderhoud en advies. Komt u langs voor een proefrit op een scooter of elektrische fiets?

Schoen- en Sleutelservice Huting

5 jaar Schoen- en Sleutelservice Huting! Na een aantal jaar voor de familie Boeijen gewerkt te hebben, kreeg ik de mogelijkheid om de Schoenmakerij over te nemen. Met net een grondige verbouwing achter de rug kijk ik terug op vijf succesvolle jaren met dank aan mijn trouwe klanten.

Oogzorgcentrum Thijssen

40 jaar bestaansrecht dankzij u als klant, erg trots op! Blijkt dat u waardering heeft voor eerlijke adviezen en vooroplopende technologische ontwikkelingen. Binnenkort verwachten wij de OCT, het nieuwste meetinstrument om uw netvlies gedetailleerd in kaart te brengen en leeftijd gerelateerde oogaandoeningen op te sporen.

Chicco Hair&Beauty

Wij bestaan 10 jaar! Begonnen als een kapsalon in de Assenburg en inmiddels ontwikkeld tot een mooie Hair&Beauty salon. Met ons team staan wij 6 dagen in de week en 4 koopavonden voor u klaar om het beste resultaat te creƫren. Hier zijn wij trots op en dat vieren wij graag met u.

Hema Bemmel

5 jaar Hema! De afgelopen 5 jaar hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd en er komen nog steeds nieuwe klanten bij. Vooral vanuit Lent en Oosterhout weten klanten ons steeds beter te vinden. Wij danken onze klanten die ons steeds met hun bezoek verblijden en hopen nog lang voor u te mogen klaarstaan.

Heeft u de flyer met spectaculaire acties ontvangen?