Afbeelding
Foto:

Marie-Louise Koeleman blij met hoofdprijs

HUISSEN - Donderdag 21 september was het dan zover. Tijdens het concert van muziekvereniging Volharding tijdens het Vleiskeuren werden de winnende lotnummers bekend gemaakt.

De prijzen werden voorafgaand aan het concert via de computer bepaald. Dit gebeurde op het kantoor van Lingewaerd Notarissen. Dit jaar heeft notaris Bob van Elst de trekking uitgevoerd.

Gus Evers van Profile Ouwerling overhandigde tijdens het concert, de prijswinnares Marie-Louise Koeleman een prachtige fiets van duizend euro. De hoofdprijs wordt al jaren voor een groot gedeelte gesponsord door Profile Ouwerling. Dit jaar heeft ook Albert Heijn Huissen een deel gesponsord. Beide ondernemingen zijn wij dan ook zeer dankbaar voor hun bijdrage.

Naast de hoofdprijs worden al jaren de vleesprijzen gesponsord door Slagerij Mom, de slijtersprijzen door Drankenhandel Degen, de cadeaubonnen door Sfeervol Wonen Hermsen & Hermsen, en de benzine bon door Texaco Hegeman Huissen gesponsord, Alle sponsoren én kopers van loten zijn wij zeer erkentelijk voor hun bijdrage. "Wil je weten of je ook een prijs hebt gewonnen, kijk dan op www.volhardinghuissen.nl bij Algemeen-Kermisverloting."