Tennisvereniging Huissen

start wintertrainingen

HUISSEN - Tennisvereniging Huissen start haar wintertrainingen op maandag 23 oktober op het tennispark aan De Hazekamp in Huissen.

De lessen worden aangeboden voor junioren en senioren en er zijn diverse opties: 20 lessen voor de jeugd in een groep van acht personen, 10 lessen voor aspirant-jeugdleden en voor senioren in een groep van 6 of 8 personen gedurende 10 weken. Ook is het mogelijk om privé-lessen te volgen in groepen van 2, 4 of 6 personen.

Tijdstippen van de lessen zijn standaard van 13.30 tot 22.00 uur, maar afspraken in de ochtend zijn ook mogelijk. Bij de indeling van de groepen wordt zoveel mogelijk uitgegaan van een gelijkwaardig niveau. We gaan uit van trainingsgroepen van acht leerlingen. Bij andere groepssamenstellingen wordt een bedrag naar rato in rekening gebracht. Meer info staat op www.tvhuissen.nl, in het clubhuis van TV Huissen en via de email communicatie@tvhuissen.nl .

Tennisvereniging Huissen beschikt over dertien banen waarvan twee mini-baantjes en die zijn onder bijna alle weersomstandigheden bespeelbaar. Aanmeldingsformulieren zijn in te leveren voor 7 oktober!