Afbeelding
Foto:

Snertrit Angerse Oldtimer Club

ANGEREN - Op zondag 8 oktober wordt door de Angerse Oldtimer Club de Snertrit weer gereden. Deze tocht is het laatste buitengebeuren van de Angerse Oldtimer Club dit seizoen.

De deelnemers kunnen zich van 9.30 uur inschrijven bij clubhuis De Letste Stuyver in Angeren aan de Molenstraat 6. Gerben en Danielle hebben dan de koffie klaar. Na gezellig te hebben bij gepraat onder het genot van de koffie begeven de deelnemers zich rond 10.30 uur naar de voertuigen om te gaan starten.

Via de Zahnstraat richting de Lodderhoeksestraat vertrekken de deelnemers. Eerst de auto's en motoren dan de bromfietsen en solexen , en als laatste de trekkers. Rond 16.00 uur zijn ze weer bij het clubhuis De Letste Stuyver. Gerben en Danielle hebben dan de snert en eventueel iets anders warm en het drankje koud.

"We gaan er van uit dat het weer gaat mee werken deze dag. Bent u in het bezit van een oldtimer meldt u aan en rijdt ook mee. U kunt u aanmelden bij Johan Kuster: telefoon 06 13189274 of 026 3250315. Ook via de mail kunt u zich aanmelden: info@angerseoldtimerclub.nl. Aanmelden tot vrijdag 6 oktober, dit in verband met hoeveel mensen de organisatie rekening moet houden. Wilt u komen kijken of uitzwaaien? U bent welkom."

Afbeelding